Vezanost između partnera je korisna za njihovu psihu, harmoniju, uspjeh i prosperitet u njihovom životu. Kroz vrijeme između partnera se formira veza i povezanost. Energije se miješaju, žena pruža muškarcu svoju ženstvenost, a muškarac njoj svoju muževnost. Za takav odnos potrebna je vjernost, odnosno lojalnost. Ali što ako u prošlosti niste to znali, ako su ostale karmičke veze iz prošlih života, ako postoje nezavršeni odnosi u ovom životu i te veze vam sada ne dozvoljavaju da sad izgradite nove harmonične odnose?

Najvažnije pravilo – završiti sve odnose.

Tijekom razdvajanja doživljavamo bolne emocije i nesigurnost. Od velike je važnost da se ta nakupljena bol ispolji, iskomunicira ili posloži na svoje mjesto. Od velike je važnosti i rastati se s ljubavlju i praštanjem. Greška je u tome što se većina rastaje doživljavajuće negativne emocije bez sjećanja dobrih trenutaka.

Nakon raskida potrebno je vrijeme da bi se ljudsko srce oporavilo. Mnogi ulijeću u nove odnose kako bi prikrili bol od prošlog odnosa. Međutim iz toga neće proizaći kvalitetan novi odnos jer je potrebno vrijeme. Da bi se tijelo obnovilo poslije raskida potrebno je barem godinu dana.

Ako želite zrelu i kvalitetnu vezu, donosite ispravne odluke, poštene i korektne za obje strane. Dobro promislite o svim izazovima i posljedicama koje vas mogu čekati. Također je vrlo sebično i nepromišljeno biti s osobom iz navike ili obveze.

Uzmite sve faktore u obzir i živite život kreiran iz vašeg srca.


Autor: Andrea Štimac