Twin flames se kod nas prevodi kao blizanačke duše. To je odnos neraskidive veze. Svrha odnosa jest povratak u stanje čiste ljubavi, bezuvjetne koja se širi i ima utjecaj na čitavo čovječanstvo. Kada se pronađu partneri s ovim intenzitetom ljubavi, dobiva se sva pomoć i podrška Univerzuma kroz sinkronicitet. Twin flames su jedno u vječnosti. Jedna duša u dva tijela. Nasuprot tome, srodnih duša možemo imati puno tijekom života. One također mogu biti prijatelji, roditelji ili poznanici koji dotaknu naš život na specifičan način.

Prvi susret s twin flameom

Pri prvom susretu s twin flame osjetit ćete duboku povezanost, magnetsku privlačnost, osjećaj bliskosti i prepoznavanja. Iako se na početku ne može logički objasniti intenzitet energije i razumijevanja, oba partnera osjećaju povezanost i pripadnost. Nakon što stupe u fizički kontakt, twin flames osjećaju ljubav toliko duboku i čistu jedna prema drugoj, ljubav koja nadilazi svako iskustvo ljubavi koje su do tog trenutka imali. Partneri se osjećaju povezanima a njihova su druženja intenzivna i duboka. Susret s twin flameom je Božanski dar i najljepše iskustvo koje možete imati u životu. Poneki partneri ne prepoznaju važnost, a često to može biti i najizazovniji odnos. Često se kaže da su svi naši dosadašnji odnosi s našim srodnim dušama i karmičkim dušama bili samo vježba i priprema za odnos s twin flameom. Ovaj odnos budi u nama bezuvjetnu ljubav i otvara naša srca da beskrajno volimo. Također, može pobuditi i sve naše strahove, nesigurnosti i disfunkcionalne obrasce koje smo nakupili tijekom života.

Od toga susreta naša duša kreće na ubrzan put duhovnog rasta i razvoja. Naš twin flame je naše najpreciznije ogledalo koje reflektira svu našu ljepotu ali i tamniju stranu.

Svrha

Svrha ovog odnosa je iscjeljenje svih naših dijelova kako bismo se mogli ujediniti s našom drugom polovicom. U tom periodu mogu isplivati na površinu naši strahovi i duboka negativna uvjerenja po pitanju ljubavi te može doći do razdvajanja s twin flameom jer je potrebno da skinemo sve slojeve koji nisu naši i da postanemo sve bliži sebi i svojoj pravoj prirodi kako bismo bezuvjetno voljeli i predali se iskustvu ljubavi. Cilj je da postanemo cjeloviti, da uravnotežimo mušku i žensku energiju u nama te da skinemo sve blokade koje ometaju ujedinjenje.

Često se čak i u tom periodu fizičke razdvojenosti osjeća što vaš twin flame misli u svakom trenutku jer duše dijele neraskidivu vezu. Njihova srca su spojena u vječnosti i mogu komunicirati uvijek čak i kada su fizički razdvojena.

Poneki intenzitet je toliko jak da dolazi do nesanice, gubitka apetita ili velike uzbuđenosti. Za razliku od drugih odnosa ovaj je čisto energetski i povezan direktno sa srčanom chakrom.

Znakovi da ste upoznali twin flame

• kada ste zajedno osjećate ljubav koju nikada do sada niste osjećali
• prisutan je snažan osjećaj bliskosti i prepoznavanja, osjećaj kao da se oduvijek znate i taj osjećaj se ne može poreći
• partner je vaše savršeno ogledalo
• konačno se osjećate potpuno, vaše srce je uvjereno da je to vaša druga polovica
• osjećate konstantno veliku ljubav naročito kada ste jedno pored drugog i valovi ekstaze i zadovoljstva prožimaju cijelo vaše biće
• fokusirani ste na vaš odnos i on vam postaje najvažnija stvar u životu


Autor: Andrea Opačak