Nova iskustva koja su nas zatekla, energetski su izazovi i prilike za novo vrijeme koje nam dolazi.
Prolazimo kroz iskustvo velike transformacije koja je započela 2012. godine, a vrhunac će imati 2027. godine.
Naizgled sve izgleda destruktivno, ali radi se upravo o novim mogućnostima koje se stvaraju. Ljudi se počinju sve više povezivati, radi se osjećaju jednosti koji se treba uspostaviti.

Svi trenutni događaji imaju za cilj otvori ljudsko srce, shvatiti da smo prisutnost, prostor i vječna svijest.
Trebamo spoznati osjećaj radosti koji nam govori da je sve uredu, umiriti analitički um i prepustiti se prirodnom tijeku. U narednih 7 godina prelazimo na drugačiji način razmišljanja, prelazimo na viši nivo svijesti. Sve što vidimo u vanjskim događajima je za naše dobro, a na nama je da budemo promatrači i prođemo kroz strah.

Um je izvrstan alat, ali ne može biti jedini alat preko kojega rezoniramo. Trebamo se spojiti sa svojom intuicijom, svojim bićem.
Univerzalna božanska inteligencija stoji iza svih ovih događaja, mi na žalost ne možemo ovo shvatiti, ali se trebamo prepustiti višim silama i vjerovati da se sve ovo događa za naše dobro.  Svrha svega ovoga je da svatko od nas potraži svoje unutarnje biće. Bez obzira na okolnosti, znanje ili karakter, svatko treba spoznati svoju prirodu i spojiti se sa svojim unutarnjim dijelom.

Um stvara mentalnu konstrukciju života, a najvažnija uloga je da primijetimo što smo zaista, kada odbacimo sve uloge ega. Ostat će najprirodnije ljudske vrline poput mira, harmonije, slobode, ljubavi… Pomalo izlazimo iz dugogodišnjeg ropstva egu. Ljubav i mudrost čine drugu kozmičku zraku. A mi smo bića koja to nose. Vođeni smo da upoznamo novu dimenziju života koja je počela s ovim promjenama.

Ovo je prilika da se probudite, da promijenite programe koji vam više ne služe. Ne treba se bojati i hraniti strah bilo kakve vrste. Trebamo spoznati das smo ljubav, da smo svi povezani i da niti u jednom trenu ne treba biti sebičan ili rob ega.

Kada se čini da se sve raspada, tada se sve sastavlja.

Gradi se novi svijet, nove prilike.


Autor: Andrea Štimac