Da predstavimo stručni tim…

Naši tim sastoji se od 7 stručnjaka, koji svako iz svog područja, donosi edukacije, savjete, novitete i rješenja. Okupili smo prije svega s velikom željom da se probudi u ljudima pozitivno, harmonično i prirodno stanje uma i tijela. Današnji tempo života, više manje diktira posao i stres, a mi Vam želimo kroz različite metode i kolumne, pojednostaviti život, pogled na izazove i usmjeriti Vas da budete sretni, ispunjeni i povezani jedni s drugima. 

Andrea Štimac

Andrea je rođena 1978. godine u Zagrebu. Svoj karijerni put započinje kroz poduzetnišvo. Nakon otvaranja dječje igraonice koju vodi pet godina zapošljava se kao voditelj projekata u marketingu u firmi One2Play. U tom razdoblju primarno radi na poslovima event i project managementa.

Treći poduzetni korak bio je otvaranje online trgovine (www.jabito.hr) koja danas okuplja više od 90.000 pratitelja. Paralelno radi u izdavaštvu, te izdaje 12 publikacija. Sudjelovala je na dva najveća sajma Knjiga u regiji kao autor.

Kroz cijeli život bavi se i volontiranjem. Idejna je začetnica ove platforme.

U slobodno vrijeme uživa u šetnjama prirodom, psima, čitanju i dodatnim educiranjem na području osobnog rasta.

Regina Nakić

Regina je rođena 1979. godine u Berlinu gdje je ujedno stekla profesionalne vještine i znanja o uljepšavanju.

U Hrvatsku dolazi povremeno i uvijek s najnovijim saznanjima o modi i kozmetici.

Putovala je mnogo i u svoj rad unese neku posebnu notu, puno pozitive i umiljatosti.

Perla El Hassan

Perla je rođena u Zagrebu 1978. Završila je smjer radne terapije na Zdravstvenom Veleučilištu i četverogodišnji terapijski studij iz logoterapije.

Zaposlena je na Klinici za psihoterapiju Vrapče kao glavni radni terapeut i voditelj Centra za radnu terapiju.

U slobodno vrijeme bavi se jogom i zdravom prehranom, te voli putovati i istraživati nove kulture svijeta.

Mirta Škaljac

Mirta Škaljac je diplomirala ekonomiju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kroz dugi niz godina rada specijalizirala se je na području ljudskih resursa, te kao stručni konzultant, predavač i kolumnist radila na mnogobrojnim projektima prije svega iz sektora malog i srednjeg poduzetništva.

Svoju karijeru u području ljudskih resursa započinje 2005-te godine u funkciji izvršnog managera agencije za zapošljavanje, nakon čega kreće samostalno u poduzetništvo. Tijekom razvoja svoje karijere je stekla i stručno zvanje HR managera. Facilitator je za metodu osobnog razvoja Procces work.

Specijalizirala se je za  restrukturiranje malih i srednjih poduzeća, selekciju zaposlenika i organizaciju rada, te procjene kompetencija i razvoj zaposlenika.

Sonja Bajić

Sonja se rodila i živjela je u Njemačkoj do svoje 19. godine. Od tada živi i radi u Hrvatskoj. Certificirani je Hogan Assesmenttraineri konzultant koji se koristi u organizacijskoj psihologiji kao verificiran i pouzdan alat za mjerenje uspješnosti kandidata na radnom mjestu. Također je i NLP practitioner.

Završila je i program kognitivno-bihevioralne analize. Danas radi kao personal coach i koristi sva svoja znanja i iskustva u kliničkoj i organizacijskoj psihologiji.

Također radi i s mladima i djecom u ispitivanju potencijala i usmjeravanju pri upisu u srednje škole i fakultete. Nadalje radi i kao instruktor njemačkog jezika za djecu i odrasle.

Ova svestrana voditeljica, također je i instruktorica plesa.

Rahela Lončarić

Specijalistica za digitalni marketing & web dizajn, urednica portala

Rahela je rođena u Zagrebu 1975. gdje i danas živi. S više od 20 godina radnog iskustva u prodaji i marketingu, u svijetu mode, igračaka i zabave.

Prije 2 godine zaplivala je samostalno u digitalnim vodama jer to je njena istinska ljubav. Po završetku školovanja na Otvorenom učilištu Algebra – smjer Specijalist digitalnog marketinga i web dizajn, karijeru gradi kao freelancer. Rahela je digitalni nomad, ovisnik o modernoj digitalnoj stvarnosti, a ured joj je gdje god se nađe wi-fi signal!

Rahela kroz svoj obrt ONLINE REFLECTION pomaže mikro, malim i srednjim poduzetnicima ostvariti velike snove kroz pozicioniranje u digitalnom svijetu.

Zaljubljenik je u prirodu, stoga trenutke opuštanja provodi najčešće u šumi gdje nema signala. Tada je na punjaču – kao i njen MacBook…pune baterije.