Svakom od nas dođe kad tad prilika iz vedra neba, za nečim novim i uzbudljivim. Iako smo naviknuti na uhodani I siguran posao, gdje većinu toga obavljamo automatikom i s lakoćom, opet nas nešto gurne izvan toga i pojavi se prilika koja nas zagolica.

Nedavno se i meni tako nešto dogodilo. Jedan sam posao privodila kraju, a drugi tek uhodavam. A iz vedra neba se pojavila želja za jednom novom poduzetnom kreacijom.

Iako su riječi moje igračke, ova dimenzija nadilazi sve što treba raditi s oprezom i sigurnošću. Baciti se u nepoznato s nepoznatim ili ne?!
Prvi puta bez previše analize, detalja I istraživanja što se najgore može dogoditi, prepustila sam se intuiciji i energiji.
Nije samo moje vrijeme, znanje i novac tu na raspolaganju. Iz nekog je razloga tu moje malo biće, koje želi sudjelovati u ovom izazovu života.

Iz sigurnosti u nesigurno

Kad upoznaš sebe, kroz sve te godine stvaranja i edukacije, nema ljepšeg mjesta nego onog kad ponovno osjetiš da ti je svijet na dlanu.
Zato želim ohrabriti sve ziheraše da vjerom u sebe, svoju intuiciju I svoj put, naprave iskorak I upuste se u pustolovinu promijene karijere.
Budite odvažni, kreativni I prepoznajte prilike koje vam se nude.

A svom jedinom šefu koji postoji, onom koji odozgora upravlja sa svime, mogu samo reći jedno veliko hvala.

Zahvale idu i ovozemaljskom šefu/partneru. Hvala na prilici i povjerenju.


Autor: Andrea Štimac