Profajling ili profiliranje je usluga koja pojedincima pomaže da istinski upoznaju sebe, a poslodavcima pomaže da upoznaju svoje radnike.

Da li ste se našli u situaciji da vam neka bližnja osoba kaže da ste vi osoba koja je odgovorna, pametna, savjesna, analitična, sistematična, poslušna, usmjerena ljudima, karijerista…itd…itd.

A vi ste se nakon tog razgovora osjećali super, puni samopouzdanja kako vas je netko pohvalio, prepoznao vaše kvalitete, vidio nešto u vama što niste vidjeli vi sami.

A sad zamislite da vam sve vaše osobine kaže psiholog koji je te podatke dobio iz vaših psihotestova.

Upravo zbog toga sam ja u suradnji sa svojom kolegicom psihologicom razvila čitav niz testova koji će vam sa 100%-totnom sigurnošću dijagnosticirati VAŠU OSOBNOST.

Tko sam zapravo JA? Koje su moje vrline? Koje su moje slabosti?

Želite li saznati kakvi ste u vašim ljubavnim odnosima, kakav ste partner? Kakav vam je temperament? Koje su vaše uloge? Koji su vaši neotkriveni potencijali? Koliki vam je IQ? Koliki vam je EQ? Koliki vam je SQ? (Što je to? To je socijalna inteligencija)

Kome je namijenjeno profiliranje?

SVIMA

SVIMA

SVIMA

Zašto svima?

Zato što smo mi nacija koja (nažalost) ne prolazi procjene (sp)osobnosti tijekom procesa školovanja. Naučeni smo da nas hvale roditelji, učitelji, treneri, prijatelji, ali ne i da nam da stručna osoba procjeni našu pravu i jedinstvenu osobnost.

Ako želite upoznati vašu osobnost i dobit napismeno vaš osobni Profil, obratite nam se i napravite nešto za sebe što će vam bez sumnje odgovoriti na sva vaša pitanja kakav/kakva sam ja uistinu!

Javite nam se i upoznajte pravog/pravu sebe s pismenim dokazima još danas!

Profiliranje se sastoji od:

Testiranja
Osobnih konzultacija sa psihologom
Pisanog detaljnog izvješća na 50 stranica o vama i vašoj osobnosti, potencijala, vrlina i slabosti, kompetencijama za posao, različitim tipovima vaše inteligencije, karakteru i područjima interesa, vašim ulogama, ponašanju i vašim boljkama koje možete promijeniti.


Autor: Mirta Škaljac