U spiritualnom svijetu jedan od najpoznatijih ne tipičnih učitelja i motivatora je Phill koji je u prvoj polovici svoga života kako sam kaže životario i radio sve i svašta kako bi preživio i shvatio dublje značenje svega što nam se događa. U mladosti dijagnosticiran mu je bipolarni poremećaj zbog kojeg je dugo boravio po bolnicama. No radeće na sebi, došao je do jednostavne i jasne komunikacije sa svojim višim ja, a svoja razmišljanja i iskustva svakodnevno dijeli na društvenim mrežama. Zastupa slobodu odabira, suvremenost i autentičnost. Progovara vrlo otvoreno o matricama koje su nam nametnute, te o identitetima s kojima se često lažno poistovjećujemo.
Njegove su motivacije ohrabrujuće za sve nas, koji se često osjećamo krivima ili nepotpunima. Prihvaćanje ljudi oko sebe, postavljanje jasnih granica, tolerancija ali i poznavanje svojeg bića, ono su što on dijeli sa svojim pratiteljima.

Phil se svakodnevno pojavljuje u kratkim video izlaganjima, te ne rijetko ima live emitiranja na Instagramu. Preporučujemo da ga zapratite, i naučite nešto novo u ovim izazovnim vremenima.

https://www.youtube.com/c/PhilGoodLife