Nakon par mjeseci s novim pravilima svakodnevice, ponovno smo slobodni kretati se i raditi što želimo. Više nego ikada želimo uživati I iskoristiti trenutke koje nas čine sretnima.
Mnogi su se preispitali tijekom Korone, što im je u životu važno, što ustvari žele i bez čega ne mogu. Jednostavno smo svi imali vremena zaviriti u svoju unutrašnjost i porazgovarati otvoreno i direktno sa samim sobom.
Neki su otkrili nove strasti i odlučili ih slijediti. Neki su ponovno zavoljeli svoj posao, a neki su osvijestili važnost zdravlja. Svatko na svoj način sudjelovao je u buđenju svijesti i pronalasku novog puta.

Sve ovo poslužilo je da se ljudi zbliže, povežu i prepoznaju, ili dapače otiđu ako im se putevi razilaze.
Sa sobom treba biti iskren, treba prepoznati stvari koje nam služe i uvijek imati dobre namjere u svemu što činimo. Trud se uvijek isplati, čak i tada kada ga ne vidimo u željenom obliku. Svako davanje nam se vraća, proširuje našu svjesnost i obogaćuje energiju. Davanje drugima, nesebično I iskreno, nešto je što je pomalo zaboravljeno I potisnuto. Ali tada kreiramo puno mogućnosti za koje ni ne slutimo das u moguće.

Sitnice

Sitnice su te kojima možemo usrećiti druge i oplemeniti naš odnos. Nemoj zaboraviti ženi poklonit cvijet, nije tako teško kako se čini. Nemoj zaboraviti pitati susjedu treba li joj nešto iz dućana. Nemoj zaboraviti nahraniti ptice, ako imaš dvorište. Sitnicama mijenjaš sebe i svoju energiju. Davanjem daješ sebi smisao I ljubav.
Otključani smo, ali koliko primjećujem, srca su vam i dalje hladna, rezervirana i distancirana. Otključajte se i živite sretne živote.


Autor: Andrea Štimac