Dobro došli!

Otkrivamo najnovije trendove u psihologiji i želimo da zajedno stvorimo lifestyle o kojem sanjate.

Mi smo edukativan portal koji okuplja stručni tim s područja psihologije i srodnih tema. Naša je misija ujediniti ljude kroz osvještavanje  i edukacije koje nedostaju u našem obrazovnom sustavu. Želimo da radom na sebi budete najbolja verzija sebe i da živite sretan i ispunjen život. Naši online programi, testiranja i grupne edukacije nude praktične  metode i učenja, koja možete jednostavno prilagoditi svojoj svakodnevici.

Kako se rodila ideja za platformu?

Moj prvi impuls je bio približiti anđele ljudima. Istrajavajući literaturu o njima, te općenito duhovne publikacije, želja mi je bila upoznati ljude s nekoliko načina na koji mogu uspostaviti vezu s njima. No, svjesna sam bila da će nekolicina ljudi teško ili nikako prihvatiti ovu temu i mogućnost.  Upravo zato sam okupila stručne suradnike iz područja psihologije, kako bi s dodatnim sadržajem, i kroz znanstvene tehnike i metode, proširili teme s kojima želim da pozitivno utječemo na društvo. 

Mediji su puni crne kronike, skandala i senzacija. Naš pristup je potpuno drugačiji. Kroz stručnjake donosimo aktualne teme koje će Vam koristiti za kvalitetniji i zdraviji način života. 

Ugostit ćemo renomirane stručnjake s kojima ćemo diskutirati o životnim temama, ali također i o tabu temama.  Naše društvene mreže aktivirat ćemo s pozitivnom psihologijom, edukacijom i interakcijom s Vama. Bit će zabavno, smiješno, iskreno, životno, ali prije svega primjenjivo i korisno. 

Želimo naglasiti da ste nam u prvom planu ovdje Vi, Vaš život, odnosi i izazovi.

Sam naziv platforme Coach on your couch upravo je zamišljen tako da iz udobnosti vlastitog doma, iz kauča možete pratiti i naučiti mnoge korisne stvari.  Za vas pripremamo i testiranja koja možete raditi online. Preko njih možete osvijestiti koje su Vaše prednosti i poraditi na ispravljanju mana. 

Obećajmo biti zabavni, kreativni  i edukativni.

Osim na našem sajtu, možete nas pratiti na Facebooku, Instagramu, te You Tube-u. Uskoro pokrećemo i Podcast “Coach talk” sa zanimljivim gostima i vrućim temama.

Pozivamo sve ljude dobre volje, da se upišu u našu Udrugu Anđeli I da budu dio ove naše tople, ljudske platforme za osobni razvoj. . 

Kako smo počeli…

Nakon dugogodišnjeg rada s ljudima, kao kreativac, prije svega, a zatim i poduzetnik, došla sam na ideju napraviti portal koji će okupljati stručne ljude iz područja psihologije i srodnih tema, a koji će se baviti životnim temama, te koji će na stručan način pomoći ljudima koji su potrebi i onima koji imaju potrebu za spiritualnim razvojem.

Okupila sam tim od 7 stručnjaka, koji su završili fakultete ili tečajeve, te s kojima ću kreirati programe. Jedan dio edukacije će se nalaziti u kolumnama, koje smo podijelili na četiri teme: ljubav, karijera, zdravi način života I ljepota. Drugi dio ići će kroz radionice koje ćemo raditi uživo, za sada u Zagrebu. Oni koji tu nisu, moći će nas pratiti putem webinara, podcastima i na You Tube kanalu. 

Naše edukacije, savjeti i ideje tu su, prvenstveno, da obogate Vaš život, da Vas usmjere na Vaše talente, i da se osvijestite oko važnih tema za sebe i svoju okolinu. 

Nas mogu pratiti svi koji žele doći do kvalitetnog, provjerenog sadržaja. Surađivat ćemo s renomiranim stručnjacima i donositi najnovija istraživanja, metode i programe koji Vam mogu pomoći u Vašoj svakodnevici.

Sudjelovati možete prateći naše društvene mreže i kolumne, a također se možete učlaniti u našu udrugu besplatno. Udruga se zove Anđeli, a samo ime je nastalo upravo zato što Vam želimo pomoći da se povežete sa samim sobom, na jedan poseban, duhovni način. 

Jedan dio našeg sadržaja bit će duhovan, a drugi će ići kroz prizmu znanstvenih istraživanja. Obuhvatit ćemo sve teme i otvoreni smo za nove stručne suradnike. Netko će se pronaći u psihologiji, a netko u meditaciji. Ono što je naše obećanje Vama, to je da su svi sadržaji stručni i suvremeni.

Želimo ponuditi odlične knjige, autore i metode, koji još nisu aktualni na našem govornom području. Pratimo kongrese, seminare i akademije u Europi i Americi, te donosimo najnovije trendove, sadržaje i teme. 

Ovo je platforma koja će Vam pružiti znanje, mudrost, sreću, radost, utjehu, ljudskost i prijateljstvo. Svi se mi pomalo bunimo, da su mediji previše negativni, površni i orijentirani na senzacije i skandale. Mi želimo ljude povezati, vratiti ih pravim vrijednostima, osvijestiti Vašu moć i svrhu, te Vam pomoći da pronađete balans. 

Ako ovo sada čitate i došli ste na neki način do nas, to je znak da se duhovno budite, istražujete ovaj život i želite biti najbolja verzija sebe. Nastavite s nama, učite i proširite horizonte.

S poštovanjem,

Andrea Štimac