Unaprijedi svoje vještine i znanja o sebi!

Cilj radionice: 

 
Inicijalni cilj je osvještavanje  pojedinca i sama ljubav prema pomaganju onih koji imaju poteškoće/dileme/traže sebe i žele poboljšati/unaprijediti svoje vještine i znanja o sebi i samopomoći. Uz to, sudionici mogu steći vrlinu kako i drugima prenijeti ta znanja i kako pomoći drugim ljudima na još kraći i efikasniji način od uobičajenog “slušanja”i pružanja potpore. Postat će još konstruktivni i konkretniji savjetodavatelji i mentalni voditelj/moderator.

 

Ciljna skupina: 
Pripadnici oba spola dobne skupine između 17 i 77 godina.

 

Metodologija:
Mjerni instrumenti su psihologijski testovi koji su već godinama prezentni u kliničkoj, socijalnoj i organizacijskoj psihologiji te se koriste u terapijskim intervencijama i savjetovanju.

 

Postupak:
U početku svake radionice provest će se anonimno testiranje čije izračunavanje će biti vođeno tijekom uvoda ( npr.kvocijent emocionalne inteligencije). Zatim će slijediti iscrpna analiza rezultata i zajamčena je provjerljivost i anonimnost podataka. Sudjelovanje u prikupljanje podataka u statističke svrhe bit će dobrovoljnog karaktera (i nije nužno). Ako postoji želja/potreba, moći će se dogovoriti individualno savjetovanje uslijed radionice putem skypea ili telefona u narednih 7 dana.