LJEPOTA

LJEPOTA2019-10-27T08:24:07+01:00

Budi svoja!

Pravilo je da ne postoje pravila!

Naš beauty coach oduvijek prati sve trendove i upoznata je i s najneobičnijim oblicima mode. Međutim, ona smatra da trend treba biti nositi i voljeti ono u čemu se osjećate ugodno i prirodno, iako to bila gothik-haljina ili hlače u obliku mrkve.

Pravilo je da ne postoje pravila.

Šminkanje zasniva se na prekrivanju nedostataka i isticanju onog sto na sebi volimo, bile to oči, usne ili obrve. Vodit ćemo Vas kroz sve trendove, objasniti pojavu i najneobičnijih, poput ugly-sneakersa i sl.

Budite in i budite svoji!

“Svojim stilom odijevanja izazivala sam podsmjehe okoline, no u tome se i sastojala tajna mog uspjeha. Nisam izgledala tako kako izgledaju svi.”

Coco Chanel

ČITAJ NAŠE KOLUMNE

Ideali ljepote

2020/10/06|

Kada bi naše oči vidjele dušu umjesto tijela, koliko bi samo naši ideali ljepote bili drugačiji. Ako smo pozitivni, radosni i otvorenog uma, na sve ćemo gledati drugačije. Nasuprot tome netko tko živi iz straha, tjeskobe ili negativnosti, u svemu će pronaći loše, kritizirat će i ispravljati. Prava ljepota dolazi iz unutrašnje ljubavi prema

Jesen stiže Dunjo moja…

2019/09/25|

Jesen se ušuljala u naše gradove i službeno je počela sezona slojevitih outfit, sudara boja, uzoraka, tekstura i krojeva. Ova šuškavo godišnje doba puno je iznenađenja i neobičnosti. Svakako preporučujemo da se obnove basic odjevni predmeti, te da se ubace modni dodaci, neobične torbice ili ukrase u kosi. Ove sezone nosi se retro look,