Odvojite više vremena za vođenje ljubavi.

Dobra intenzivna predigra povećava želju da ćete moliti da se to dogodi “odmah sad”. Predajte se svom partneru do kraja, ne mislite na ništa i dopustite mu da vas razmazi 10 minuta i šutite za to vrijeme. Nemojte o tome razmišljati da nešto morate reći kako bi on shvatio da uživate ili slušati savjete onih koji vas uče da morate stenjati ili na glas reći kako vam je “dobro”!

Kao muškarac, možete joj početi ljubiti vrat; masirajte grudi; grickajte joj unutarnji dio bedra; stisnite njezinu stražnjicu, mekše, čvršće, a zatim prstima i jezikom nježno zadovoljite glavne dijelove. Obratite pažnju i na pokrete vaše partnerice koji vam pokazuju što joj se sviđa te na njeno disanje.

Nakon deset minuta promijenite položaj, sada se razmazi druga osoba koja u najboljem slučaju opet šuti, uživa i ne razmišlja.

Kao žena možete mu poljubiti vrat; ako mu se sviđa, lizati i nježno grickati mu bradavice;zgrabite ga za unutarnja bedra i masirajte ih, a zatim se posvetite njegovom najboljem djelu. Igrajte se rukama, usnama i jezikom.

Nakon tog vremena trebali biste se još uvijek razmaziti dok ne želite ništa više nego da počinje glavni akt. Ključ svega leži u tome da ne prelazite odmah na “stvar”, već da probudite strasti.

Svatko tko je seksualno aktivan i zreo je toga željan da se prepusti fizičkim strastima, a ako je to s osobom do koje nam je stalo, to može biti samo još dodatni benefit.

Uživajte jedan u drugom! Zamislite to kao da ste se jako dugo potrudili oko kuhanja neke složene i iznimno ukusne večere i kako bi bilo tužno da sve samo halapljivo u sebe trpate i progutate, a da niste ni uživali sa svim osjetilima u njoj. Budite strpljivi u uživanju!


Autor: Sonja Bajić