Jesen se ušuljala u naše gradove i službeno je počela sezona slojevitih outfit, sudara boja, uzoraka, tekstura i krojeva. Ova šuškavo godišnje doba puno je iznenađenja i neobičnosti. Svakako preporučujemo da se obnove basic odjevni predmeti, te da se ubace modni dodaci, neobične torbice ili ukrase u kosi.

Ove sezone nosi se retro look, inspiraciju potražite u 90-ima i pritom ne zaboravite da su modna pravila ovdje da ih kršimo. Igrajte se bojama, ohrabrite se istaknuti svojim outfitom i unesite vedru i veselu energiju u ove jesenske, tmurne dane. Devedesete se vraćaju, komad po komad, a uz njih punk i grunge stilovi. 

Najmoćnija boja ove sezone je crna i to crna od glave do pete. Umotajte se u crne marame, dodajte crne kardigane s remenom, crne haljine ili complete, uz crne torbe i crni nakit. Poslovni chic neka bude klasičan u crnoj boji ili iste boje oversize krojeve iskombinirajte s casual čizmama  tipa martensica.

Teddy bundica će vas i dalje grijati, a dodatno se nose sve boje i dužine. Uz njih iskombinirajte maksi ukosnice koje će u vama pobuditi uspomene iz djetinjstva. 

Kožne hlače se nose u svim kombinacijama, na tenisice, štikle I čizme. Uz njih odjenite mekane I lagane košulje s volanima, ili dolčevite I majice u žarkim bojama. 

Za one što vole pokazati noge, i dalje je crna kožna minica najpopularnija i treba biti u prvom planu. Nemojte je zasjeniti sa šarenim majicama ili nakitom, neka pokažite svoju figuru i ženstvenost.


Autor: Andrea Štimac