Kako se među ljudima budi duhovnost i svjesnost, tako se sve više zapažaju različiti znakovi. Ako naučimo uočiti takve znakove i vjerujemo svojoj intuiciji. tada ćemo shvatiti da nas duhovni vodiči podržavaju i da nam pomažu. Najčešće su ljudi opterećeni svojim brigama i problemima tako da često ne povezuju znakove i simbole koji se nalaze svuda oko njih. Postoji više vrsta znakova koje donosimo u nastavku.

1. vizualni

To je znak koji se odnosi na ono što uočite pogledom. Radi se o sinkronicitetu koji se veže na vaše misli ili upite. Tako odgovore možete pronaći u knjizi, na internetu, televiziji ili u prolazu u gradu. S ovim znakovima treba biti oprezan i povezivati kroz dubinu.
Također u vizualne znakove spadaju i slike koje nam pokazuje priroda. To mogu biti oblaci, list drveta, cvijet ili neka druga biljka.

2. zvučni

Odnosi se na sve što čujete bez obzira otkuda ili od koga zvuk dolazi. Morate čuti i povezati sa svojim mislima i dilemama. Zvukovi se često mogu odnositi na poruke iz pjesama, sa TV ekrana ili od slučajnih prolaznika.

3. intuitivni

Intuicija je unutarnji glas kome najčešće ne vjerujemo, no ponekad znamo da je nešto tako iako za to nemamo opipljivih razloga ili potvrda. Glas intuicije obavezno treba slušati. Kaže se da je intuicija razgovor između Boga i čovjeka, dok je molitva razgovor između čovjeka i Boga. Treba se ohrabriti i vjerovati višim silama. Intuicija je često nelogična, ali ispravna u donošenju odluka.

4. slikovni

Ovi znakovi odnose se na snove koje ne treba ignorirati. Radi se o snovima kojih se sjećamo i koji nam se urežu u sjećanje. Snove možete zapisati i tumačiti tek kad su zaredani jedan za drugim.

5. kognitivni

To su događaji koji se događaju u našim životima da bi nam donijeli neku informaciju. Potrebno je umiriti misli i tijelo i gledati oprezno oko sebe. Zapazit ćete zvukove i osjetiti energiju. Za ovo je potrebna svjesnost.


Autor: Andrea Štimac