Antropologica Jaqueline Hobbs, u svojim videima spominje ono sto nas čeka idućih godina. Svijet se mijenja ubrzano, stare strukture se ruše, a na nama će biti da prirodu prepoznamo kao partnera i prijatelja. Preporučuje nam da pratimo prirodna načela, da njegujemo sebe, sva  bića i samu prirodu. Dosta smo iskorištavali nemilosrdno sve prirodne resurse i narušavali zdravlje cijeloj planeti. Vrijeme je promjena i na nama je da stanemo na stranu prirode, prije profita i osobne koristi.
Ova neobična doktorica znanosti svojim je učenjima i sposobnostima ukazala na ono sto nas čeka, a radi se o velikim promjenama. U idućih par godina najavljuje ekonomski krah, mijenjanje životnih navika ljudi, promjenu u politici, zdravstvu i edukaciji. Sve sto poznajemo polako će se mijenjati tako da je u skladu s prirodom.
Naša prava priroda jest ljubav, cista ljubav kako često spominje. Mi smo bića ljubavi, koja su nažalost godinama isprogramirana da to zaborave. Najmoćnije stvari ljubavi i zahvalnosti dolaze u prvi plan, a sve u skladu s prirodnim načelima. Sve sto je umjetno, pomalo odlazi u zaborav.
Vrijeme je za moderno, suvremeno društvo koje nema granica, koje ne prosuđuje i ne kritizira zbog različitosti. Vrijeme je da se povežemo, dijelimo, prihvaćamo i toleriramo.
Novac također pomalo odlazi u zaborav, a vratit će se razmjena usluga ili dobara, novi način življenja. Promjene koje nam dolaze donose pozitivnu budućnost, prirodnu ravnotežu i spašavanje planete Zemlje. Međutim proći ćemo kroz klimatske promjene koje će puno toga promijeniti. Dolazi nam intenzivni period od par godina, ali autorica uvijek naglašava da je budućnost pozitivna. Tako već 2027 godinu vidi kao godinu gdje nema politike u ovom smislu koji danas poznajemo. Zemlje se udružuju, i gradi se potpuno nova struktura u skladu s prirodom. Najavljuje jednu vladu, povezanost svih nas. Kako se mijenja sama Zemlja, tako i ljudi usklađuju promjene koje su za dobrobit svih nas.
Više o samoj autorici pogledajte na:

Autor: Andrea Štimac