Oduvijek su podjedinici imali neke posebne moći kao što je komunikacija s anđelima. U današnje digitalno vrijeme sve je više onih koji nesebično to dijele s društvom kroz svoje društvene mreže i platforme. Nekima je to vrlo prirodno i urođeno, dok su neki to morali postići kroz meditaciju i ostale alate.

Poruke koji oni dijele kroz svoje medijatore uvijek su tu nas ohrabre, zaštite i informiraju o stvarima koje slijede. Anđeli ili svjetlost kako neki to prikazuju, energija je koja dolazi iz drugih dimenzija i koja ima za zadatak zaštiti čovječanstvo i informirati ga.

Ovaj put predstavljamo američku šaptačicu anđelima koja na svojem You Tube kanalu prenosi poruke vrlo direktno i konkretno. Njezino ime je Anne Tucker i često govori o ovim društvenim promjenama koje se događaju, kao i onima koji slijede. Naravno prilikom preslušavanja tih poruka, važno je da budete otvorenog srca i uma, da prihvatite poruke koje rezoniraju s vama i da usvojite kroz djelovanje ono što vam može poslužiti. Poruke su vrlo specifične i često progovara o velikim klimatskim promjenama, kao i evoluciji čovječanstva i naše planete. Zadnje poruke odnose na našu zaštitu i zalihu, jer nam se spremaju veliki eventi koji će utjecati na sve nas i promijeniti nas iz temelja. Osim pandemije koja je u tijeku, spominje erupciju vulkana koji će utjecati na cijelu planetu, kao i mogućnost Solarnih baklji koja će utjecati na svu elektroniku i satelite oko Zemlje. Savjetuje nam da se pripremimo na velike promjene u društvu i da se opskrbimo zalihama vode i hrane, kako u nadolazećim vremenima bili zaštićeni.

Svi vidimo da se svari mijenjaju, no pojedinci ipak vide malo više, kanaliziraju poruke i dijele ih s nama. Takvih autora ima sve više, a danas upoznate Anne i njezine savjete.

https://www.youtube.com/results?search_query=anne+tucker


Autor: Andrea Štimac