ANĐELI

ANĐELI2019-10-27T08:33:07+01:00

Harmonija, mir, ljubav, razumijevanje i tolerancija.

Dobrodošli su svi ljudi otvorenog srca,koji žele raditi na svom duhovnom razvoju i koji žele naučiti nove metode i tehnike kreiranja vlastitog života.

Ukratko o našoj udruzi Anđeli….

Udrugu smo registrirali krajem 2017. godine, prije svega iz velike želje da približimo anđele ljudima. Možda zvuči apstraktno ili smiješno, ali nas par, smo nakon izučavanje literature, naučili komunicirati s anđelima i primjećivati njihove poruke. 

Anđeli čuvari su uvijek uz nas, svjesni mi toga ili ne, te nas štite i usmjeravaju putem svojih poruka.  Komunikacija s njima je zaista jednostavna, i počinje sa zahvalom. Na koji sve način ih možete priupitati za pomoć, utjehu ili odgovor, možete saznati u našim kolumnama koje smo izdvojili od ostale znanstvene  i stručne literature.

Sve naše edukacije koje pripremamo, kolumne, te ostale aktivnosti na društvenim mrežama imaju za cilj da Vam obogate život lijepim, harmoničnim iskustvom i da naučite neke nove metode koje Vam mogu koristiti u svakodnevici.

Sve religije imaju u svojim učenjima anđele, koji su prije svega nagovjestitelji dobrih vijesti, zaštita i utjeha.  Kako se možete povezati s njima, kako primijetiti njihovu pristupnost, te koji su autori o njima pisali, moći ćete pratiti na našem portalu. 

Pišite nam o svojim iskustvima, razmišljanjima i događajima kojima ste svjedočili.

S poštovanjem, 

Andrea Štimac

Čitaj anđeoske poruke

Smisao patnje

2019/10/30|

Može li netko reći da nikada u životu nije patio ? Da je njegovu životnu priču patnja zaobišla? Život često baca na koljena i tada pomisliš da nećeš izdržati,prepun boli, prepušten sebi u nadi da možeš pobjeći. Od svega, od sebe. Možemo li zaista pobjeći od sebe?

Hijerarhija anđela

2019/10/03|

Kršćanska religija anđele svrstava u tri sfere. Anđeli su hijerarhijski najniža, a Serafini najviša bića. Takva podjela potječe od pisanih dijela Pseudo-Dionizija Areopagita, teologa iz 5.st i učenika svetog Pavla. Spisi “Mistična teologija”, “Nebeska hijerarhija” i “O Božjim imenima”, su temelj saznanja o dugovnim

Posjet Međugorju

2019/10/03|

Prošli vikend jedan dio našeg tima bio je u Međugorju. Okupili smo se svako sa svojim molitvama, ali i sa zajedničkom molitvom prema ovom našem projektu, suradnicima i kreaciji kojom želimo prije svega pomoći ljudima. Put je bio veseo, zabavan, urban, kako bi mi