Život je često pun izazova i stresa. Međutim, u teškim trenucima utjehu tražimo od bližnjih. Jedan od načina je također obratiti se anđelima.
Za početak, umirite svoje misli i obratite im se sa željom da vam pomognu i da budu prisutni.

U nastavku donosimo prilike u kojima se oni pojavljuju. Kada znate povezati simbole i način komunikacije s anđelima, možete doći do odgovora, jasnoće ili mira.

1. perje

Pronalazak pera na neobičnom mjestu pokazatelj je blizine anđela. Anđeli čuvari žele da znamo da su blizu stoga ostavljaju perje tako da ga pronađemo.

2. brojčani nizovi

Ako na satu ili registracijskoj tablici zapazite niz brojeva poput 111 ili 555, to je znak prisutnosti anđela. Svaki brojčani niz označava različitu vrstu poruke i potpore.

3. oblaci

Različiti oblici oblaka često su poruke koje ljudi ne primjećuju. To mogu biti oblaci u obliku anđeoskih krila, srca ili cvijeća.

4. prisustvo životinja

Ako vam neočekivano priđe bilo koja vrsta životinja, to je znak da su anđeli blizu vas. Vrlo često to su insekti, muhe ili ptice.

5. duga

Pojava duge je jasan pokazatelj da vam vaš anđeo čuvar pokušava uljepšati dan. To je također pokazatelj da ste u sigurnim rukama.

6. reakcija kućnog ljubimca ili djece

Mala djeca često gledaju u nešto ili reagiraju na nama nevidljive stvari. Isto vrijedi i za kućne ljubimce. To je također znak da je anđeo u vašoj blizini. Djeca i životinje su osjetljivi na prisutnost anđela i duhovnih bića.

7. promjena temperature u prostoriji

Ako odjednom osjetite veliku promjenu temperature u prostoriji, to je znak prisutnosti anđela. Ponekad to može biti val hladnoće, a ponekad val topline.

8. moć prirode

Anđeli čuvari pomažu nam da primijetimo lijepe sitnice u životu. Ako neočekivano primijetite svijeće, leptire, bubamare i vilinske konjice, to je znak njihove prisutnosti.


Autor: Andrea Štimac