Mentalni trening

Cilj radionice:

Inicijalni cilj je osvještavanje pojedinca i sama ljubav prema pomaganju onih koji imaju poteškoće/dileme/traže sebe i žele poboljšati/unaprijediti svoje vještine i znanja o sebi i samopomoći. Uz to, sudionici mogu steći vrlinu kako i drugima prenijeti ta znanja i kako pomoći drugim ljudima na još kraći i efikasniji način od uobičajenog “slušanja”i pružanja potpore. Postat će još konstruktivni i konkretniji savjetodavatelji i mentalni voditelj/moderator.

Ciljna skupina:

Pripadnici oba spola dobne skupine između 17 i 77 godina.

Metodologija:

Mjerni instrumenti su psihologijski testovi koji su već godinama prezentni u kliničkoj, socijalnoj i organizacijskoj psihologiji te se koriste u terapijskim intervencijama i savjetovanju.

Postupak:

U početku svake radionice provest će se anonimno testiranje čije izračunavanje će biti vođeno tijekom uvoda ( npr.kvocijent emocionalne inteligencije). Zatim će slijediti iscrpna analiza rezultata i zajamčena je provjerljivost i anonimnost podataka. Sudjelovanje u prikupljanje podataka u statističke svrhe bit će dobrovoljnog karaktera (i nije nužno). Ako postoji želja/potreba, moći će se dogovoriti individualno savjetovanje uslijed radionice putem skypea ili telefona u narednih 7 dana.

Trajanje:

45-90min.

Učestalost:

Jednom tjedno  (po 10 modula)

Cijena:

350kn/mjesečno

Završetak

Pri kraju će sudionici evaluacijom moći iznijeti svoje zadovoljstvo radionicom, voditeljem i svojim napretkom u odnosu na otkrivanju/upoznavanju/usavršavanju samog sebe i svog duševnog i mentalnog stanja.

Veličina grupe i trajanje: do 10 osoba, 1x tjedno/1h

Prijavite se putem e-maila, pa ćemo kreirati grupu prema terminu koji Vam odgovara.

Cijena mjesečne radionice (4 termina, 1xtjedno) iznosi 349,00 kn.

Uplatiti za radionicu Udruzi možete putem uplate na račun Udruge s time da pod svrhom doznake upišete vlastito ime i prezime i riječi “ Mentalni trening”.

IBAN: HR5224840081135063343

Termini: po dogovoru

Vrijeme trajanja: 1h x 1 tjedno, ukupno 4 termina mjesečno

Lokacija: Primorska 10, Zagreb

Kontakt: coachonyourcouch@gmail.com

Sonja Bajić

Sonja se rodila i živjela je u Njemačkoj do svoje 19. godine. Od tada živi i radi u Hrvatskoj. Certificirani je Hogan Assesmenttraineri konzultant koji se koristi u organizacijskoj psihologiji kao verificiran i pouzdan alat za mjerenje uspješnosti kandidata na radnom mjestu. Također je i NLP practitioner.

Završila je i program kognitivno-bihevioralne analize. Danas radi kao personal coach i koristi sva svoja znanja i iskustva u kliničkoj i organizacijskoj psihologiji.

Također radi i s mladima i djecom u ispitivanju potencijala i usmjeravanju pri upisu u srednje škole i fakultete. Nadalje radi i kao instruktor njemačkog jezika za djecu i odrasle.

Ova svestrana voditeljica, također je i instruktorica plesa.

PRIJAVI SE NA TERAPIJU